Home / Cégorigó adatbázis / B.B. LUX Kft. – Műanyag feldolgozás, polikarbonát

B.B. LUX Kft. – Műanyag feldolgozás, polikarbonát

Cím: 1047 Budapest, Attila út 143.
tel: 1-231-0104, 30-931-4487
Fax: 1-231-0104
E-mail: szenator.bt@chello.hu
Web: www.cegorigo.hu/szenator
kulcsszavak: Műanyagfeldolgozás
Plexi, polikarbonát

Cégismertető

CÉGÜNK 1996 ÓTA FOGLALKOZIK PLEXI ÉS POLIKARBONÁT LEMEZEK FORGALMAZÁSÁVAL, MELYET A MEGRENDELŐ KÉRÉSÉRE MÉRETRE IS VÁGUNK. A POLIKARBONÁT LEMEZ TÖRHETETLEN ÉS KIVÁLÓ HŐSZIGETELÉSI TULAJDONSÁGOKKAL IS RENDELKEZIK. TÖKÉLETESEN ALKALMAS USZODÁK, TÉLIKERTEK, MELEGHÁZAK BORÍTÁSÁRA. FEJ FELETTI FEDÉSEKNÉL,AHOL AZ ÜVEG BALESETVESZÉLY MIATT NEM MEGENGEDETT, GYAKRAN HASZNÁLJÁK A KIS SÚLYÚ ÜREGKAMRÁS POLIKARBONÁT LEMEZT.EZ HIDEGEN KIVÁLÓAN HAJLÍTHATÓ, PÉLDA ERRE A LEGTÖBB BENZINKÚT ÍVES, ÁTLÁTSZÓ TÉTJE, VAGY NÉHÁNY TÖMEGKÖZLEKEDÉSI ESZKÖZ MEGÁLLÓJÁNAK VÁRÓHELYSÉGE. BEJÁRAT FELETTI ELŐTETŐNEK IS IDEÁLIS. SOK HELYEN ABLAK, AJTÓ VAGY ERKÉLY „ÜVEGEZÉSÉRE” HASZNÁLJÁK, DE AKÁR A HÁZ OLDALÁHOZ NEGYED KÖRÍVESEN HOZZÁÉPÍTETT GÉPKOCSI VAGY CSÓNAKTÁROLÓ IS LEHET. ALVÁLLALKOZÓINK FELMÉRIK ÉS AZ ÖN ELKÉPZELÉSE SZERINT MEGVALÓSÍTJÁK IGÉNYEIT.

A PLEXI LEMEZEKBŐL A VEVŐ KÍVÁNSÁGÁNAK MEGFELELŐ PROSPEKTUSTARTÓKAT, PLAKÁTTARTÓKAT, FÉNYKÉPTARTÓKAT KÉSZÍTÜNK RÖVID HATÁRIDŐVEL.

KÍNÁLATUNKBAN SZEREPELNEK PLEXI RUDAK ÉS CSÖVEK IS.

FÜRDŐSZOBAI KIEGÉSZÍTŐ TERMÉKEINK KÖZÜL ELSŐSORBAN A ZUHANYFÜGGÖNY TARTÓKAT EMELEM KI, MELYEK EGYENES, TELESZKÓPOS VÁLTOZATA ÖNFESZÍTŐS KIVITELBEN KÉSZÜL, SZERELÉSE EGYSZERŰ, FÚRÁST, RAGASZTÁST NEM IGÉNYEL. GYÁRTUNK „L” ÉS „U” ALAKÚ VALAMINT ÍVES ZUHANYTÁLCÁHOZ VALÓ FÜGGÖNYTARTÓKAT IS. FÜRDŐLEPEDŐ TARTÓ, MASSZÍV KÁDKAPASZKODÓ, LENGŐKAROS TÖRÖLKÖZŐ TARTÓ IS MEGTALÁLHATÓ A TERMÉKEINK KÖZÖTT. EZEK ROzsDÁSODÁS ELKERÜLÉSE VÉGETT ALUMÍNIUMBÓL, IGÉNY SZERINTI SZÍNŰ MŰANYAG POROS BEVONATTAL KÉSZÜLNEK. TERMÉSZETESEN TÖBBFÉLE FÜGGÖNYAKASZTÓ KARIKÁT, ZUHANYFÜGGÖNYT ÉS KÜLÖNBÖZŐ TÍPUSÚ ZUHANYFEJET ÉS TÖMLŐT IS FORGALMAZUNK.

 

 

About admin

Check Also

HANCSICS-HAITER Árnyékolás- és Biztonságtechnikai Kft.

Cím: 1238 Budapest, Szentlőrinci út 17. Tel: 1-286-8235, 30-331-3715, 30-934-9780 Fax: 1-286-8235 E-mail: haiter@axelero.hu Kulcsszavak: Árnyékolástechnika, Biztonságtechnika, Reluxa, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük