Home / Cégorigó adatbázis / Schill és Társa Ipari és Kereskedelmi Bt.

Schill és Társa Ipari és Kereskedelmi Bt.

Az Adatok korábbi adatbázisból kerültek betöltésre. Kérem használja a cégkeresőnket, melyben a friss információkat tároljuk. 

cím: 1213 Budapest, Damjanich J. u. 42
tel: 1-277-3644
E-mail: schillbt@mail.externet.hu
Web: www.cegorigo.hu/schillbt
kulcsszavak: Mazdon típusú vákuumcsöves napkollektorok
forgalmazása, szerelése

Céginformáció:
Üzemi fürdők, sportlétesítmények, szállodák, panziók, kollégiumok, éttermek, családi házak, lakások melegvíz ellátására és úszómedencék vizeinek melegítésére.

A NASA által kifejlesztett Vákuumcsöves Napkollektorral az éves melegvíz szolgáltatási igény kb. 60-70%-a biztosítható az egyedülálló műszaki megoldások révén, rövid megtérülési idő mellett.

A magyarországi besugárzási adatok, és a napsütéses órák száma alapján a vákuumcső hőszigetelő képessége, és a kiemelkedő hatásfoka révén hatékonyan alkalmatók. (Például: 4 – 5 fő használati melegvíz ellátásához a 2 m2 felületű kollektort ajánlunk.)
A MAZDON típusú Vákuumcsöves Napkollektorok szerelése bármely típusú tetőre egyszerű. Ősszeállítása elemként történik, így autódarura nincs szükség. A felerősítéshez rozsdamentes tartókat szállítunk. A rendszerek 2 m2 és 3 m2 felületű MAZDON típusú egységekből, és hőtároló tartályból, keringtető szivattyúból, elektronikus vezérlésből, tágulási tartályból állíthatók össze. A rendszereket az igényeknek meggfelelően szállítjuk

A hőtennelő csőben (HEAT PIPE) levő közeget a napsugárzás energiája a vákuumcsőben elhelyezett speciális hőelnyelő felület révén igen rövid idő alatt elpárologtatja. A pára a hőtermelö cső végén elhelyezett hőátadó dobba áramlik, majd a keringtetett fagyálló folyadéknak leadva hőjét a közeg folyadékként visszacsorog a hőtermelő csőben. Ezzel a thermodinamikai folyamat beindul, és addig tart, amíg a dobban a közeg hőmérséklete a hőelvonás csökkenése (tartós melegvíz felhasználás kiesése -például nyári üdülés- esetén a megszűnése) miatt el nem éri a 95, vagy a 135 Celsius fok hőmérsékletet. Ekkor ugyanis a hőleadó dobban levő MEMOTRON szelep lezár, és a folyamat leáll. Ez biztosítjá a rendszer túlhevítés elleni védelmét minden külön bevatkozás nélkül.

(Az eljárás és a termékek világszabadalmi oltalmak alatt állnak)

A MAZDON típusú Vákuumcsöves Napkollektorok szerelése bármely típusú tetőre egyszerű. Ősszeállítása elemként történik, így autódarura nincs szükség. A felerősítéshez rozsdamentes tartókat szállítunk. A rendszerek 2 m2 és 3 m2 felületű MAZDON típusú egységekből, és hőtároló tartályból, keringtető szivatytyúból, elektronikus vezérlésből, tágulási tartályból állíthatók össze. A rendszereket az igényeknek megfelelően szállítjuk.

Speciális kapcsolásban, és vezérléssel ajánljuk a fűtési idénya központi fűtéshez (padlófűtéshez, falfűtéshez), és a fűtési idényen kívül az uszodák, házi úszómedencék vízmelegítéséhez, valamint fólia-, és üvegházakhoz, állattartó telepekhez, konzervgyárakhoz, gyümölcs, és termény szárítókhoz stb.

A hasznosítható energia mennyisége a MAZDON tipusu vákuumcsöves napkollektorral havonta (kWh/m2,hó)
A Mazdon típusú Vákuumcsöves napkollektor rendszerhez tartozó hőtárolő tartályok adatairól és árairól a Termék/Szolgáltatás menüpont alatt talál bővebb információt.

About admin

Check Also

HANCSICS-HAITER Árnyékolás- és Biztonságtechnikai Kft.

Cím: 1238 Budapest, Szentlőrinci út 17. Tel: 1-286-8235, 30-331-3715, 30-934-9780 Fax: 1-286-8235 E-mail: haiter@axelero.hu Kulcsszavak: Árnyékolástechnika, Biztonságtechnika, Reluxa, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük