Mesés Shiraz Hotel****”, Hotel Egerszalók Turisztikai Kft.

0

A MESÉS SHIRAZ HOTEL EGERSZALÓK**** – a keleti kényelem bűvöletében

Szállodánk, a mesés Shiraz Hotel 2003 nyarán nyitotta meg kapuit Budapesttől 120 km-re Egerszalókon. A luxus, a keleti kényelem és a mediterrán hangulati elemek megfelelő arányú keverésével egy meleg, barátságos, vendégcsalogató hangulatot kölcsönöztünk a szállodának. A 22 szobával rendelkező hotel 49 fő kényelmes elhelyezését biztosítja. Minden szobánk rendelkezik színes tv-vel, Internet csatlakozással, minibárral és légkondicionálással. A falakat berber fali minták díszítik, a közlekedőket kecske-, és tevebőrből készített lámpák színesítik.

Gasztronómia

Vendégeink teljes körű kiszolgálását és kikapcsolódását hivatott biztosítani a Shiraz Étterem, a Café Cairo kávézó, a Casablanca bár és a koktélterasz. A ház borát Gál Tibor készíttette.

Keleti relax

A közel fél hektáros, patakparttal körülölelt kertben kapott helyet a télen-nyáron, éjjel-nappal üzemelő kerti pezsgőfürdő, a kerti szauna, a fűszerkert és a nyári medencével díszített aranyhalas rózsalugas. Masszőreink többféle gyógy-, és frissítő masszázst alkalmaznak a vendég szobájában. A híres Egerszalóki Hőforrás szállodánktól 1.5 km távolságra található, kiváló gyógyvizével télen-nyáron, éjjel-nappal áll a kikapcsolódni vágyók rendelkezésére.

Mesés programok

Szállodánk sokszínű programlehetőséget kínál vendégei számára: legyen szó Észak-Magyarország felfedezéséről, extrém programokról, csapatépítő programokról vagy házon belüli programokról (orientális estek hastánccal keleti zenével, borvacsorák, sajt-, és borkóstolók, szarvasgombás ételvariációkkal).

Tréning

Hétköznapokon szállodánk kiváló technikai felszereltség mellett, egyedülálló környezetben biztosít lehetőséget csapatépítő tréningek, céges rendezvények és üzleti megbeszélések megrendezésére. A Timbuktu tréningterem (75 nm), a Hőforrás (23 nm) és a Sódomb (12 nm) szekciótermek teljes körűen felszereltek. Igény esetén 90 nm alapterületű rendezvénytermünket biztosítjuk közös étkezésre, konferenciára.

Mesés Shiraz Hotel Egerszalók****
H-3394 Egerszalók, Széchenyi út 31.

CÉGEKNEK KEDVEZMÉNYES AJÁNLATOK, TRÉNINGEKRE, RENDEZVÉNYEKRE 2004. ÉV NYARÁN!

Kérjük érdeklődjenek személyesen, email, fax, és/vagy személyes megkeresés útján. Szeretnénk, ha személyesen győződnének meg szállodánk mint tréninghelyszín illetve extrém outdoor programok alkalmasságáról, megtekintenék tréning termeinket, outdoor programhelyszíneinekt,ízlelnék konyhánkat.

CÉGES REFERENCIÁK
Visszajelzések szerint országos szinten kiemelkedő TRÉNING helyszín lehetőség az egerszalóki Shiraz Hotel. Számos cég volt a vendégünk az elmúlt hónapokban.
Visszatérő vendégeink a Bosch Hungária Kft, a Linde Gáz Magyarország Rt, a BASF Hungária Kft, a Lilly Hungária Kft, Flabeg Kft. és a Raiffeisen Bank Rt.
Nálunk tréningezett a K&H; Bank Rt, a Zepter Kft. a Pannon GSM Rt. a Westel 900 Rt., a Framochem Kft, a Gorenje Budapest Kft, a Festo Kft, az Ecolab-Hygiene Kft, a WET Kft, A PR Telecom Kft, az OTP Rt. a Toundach Kft., Egis Rt., saiga-Burgess Kft., és a Siemens Rt.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.